Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua! Ma aflu in situatia unui viitor divort! Sotia este plecata in Germania la munca , traieste cu cineva.iar eu sunt acasa cu fetita de 13 ani.Locuim in apartamentul mamei mele.Eu nu am de gand sa divortez pt. ca nu ma simt vinovat cu nimic, o voi lasa pe ea sa faca acest demers cand v-a crede ea de cuviinta! Tin sa precizez ca eu nu muncesc in acest moment ..singurii bani care intra in casa sunt cei trimisi de sotie ( cate 50 euro pe saptamana). Saptamana viitoare insa v-a trebui sa plec si eu in Germania la munca iar fetita v-a ramane cu una din bunici.Sotia din cate m-a informat are de gand sa ia fetita de tot in Germania daca in urma divortului v-a obtine custodia. Fetita ar merge acolo doar 1-2 luni in vacanta...dar nu definitiv! Intrebarea mea este: cand copilul v-a fi intrebat de judecator cu cine vrea sa ramana iar raspunsul ei v-a fi ca vrea cu mine ...are vreo importanta?? dorinta ei v-a conta sau vor conta alte chestii?? Multumesc