avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trimitere medic familie la medic specialist
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trimitere medic familie la medic specialist

Buna ziua ,

Medicul de familie mi-a comunicat ca are voie sa faca 3 trimiteri /an si specialitate la un medic specialist . , utilizind bilet de trimitere pentru servicii medicale clinice/internare agreat de sistemul asigurari sociale .
Eu nu pot sa inteleg , daca este adevarat asa ceva ; am cautat in domeniu si si nu am putut sa gasesc act oficial , actual , care sa ma lamuresca cine a emis asemenea restrictie .
Pai daca in un an de zile , am probleme doar la ORL , si nu am voie decit de 3 trimiteri , pentru ce platesc suma anuala la CAS , care valoreaza in medie un numar de 24 consultatii in regim privat ?
Rog , informati-ma care sint actualele reglementari in domniu , ca sa pot intelege acest fenomen .
Cel mai recent răspuns: hspinache , utilizator 22:07, 23 Martie 2013
Asa este. Si eu am intampinat aceeasi problema. Dar pe site-ul Ministerului Sanatatii nu am gasit nimic.
De ex daca folosesc biletul de trimitere pentru o internare, dupa iesirea din spital mi-ar mai trebui o alta trimitere pentru consultul in ambulatoriu. Ori medicul de familie nu poate sa imi dea decat o data la trei luni.
Poate or exista ceva reglementari ; problema este de ce nu sint comunicate in clar catre asigurati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile asiguratilor cnas cccc_hd cccc_hd Situatia: mama mea (pensionara si contributoare CNAS) a fost internata intr-un spital municipal si, desi starea de sanatate nu s-a imbunatatit dupa tratament, ... (vezi toată discuția)
Bilete de trimitere de la medicul de familie AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, Sora mea este incadrata cu handicap permanent accentuat (este surdo-muta din nastere si are semipareza pe partea dreapta - capacitatea de munca ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)