avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Magazin on line
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Magazin on line

Va rog frumos indrumati-ma unde gasesc ,,adevarata" legislatie pentru infiintarea unui magazin on line pentru a ma documenta inainte sa accept ,,nastrusniciile" fiului meu care doreste sa-si deschida unul. M-ar interesa contributiile care trebuiesc achitate catre stat si cum ar putea da chitante daca nu este pfa sau altceva. Sa ma ajute cineva, ca simt ca-mi iau campii !Multumesc anticipat pentru ajutor. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati indica documentatie care nu necesita costuri.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:59, 23 Martie 2013
Ar fi multe de spus, dar găsiți cam tot ce aveți nevoie aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)