Am o problema legata de factura la incalzire. Cei de la administratie m-au anuntat ca timp de doi ani au uitat (ei, softul???) sa introduca un coeficient ("coef eval") in factura mea si ca facturile emise si platite au fost doar pentru partile comune.
Acum vor sa platesc diferentele... Este posibil asa ceva?
1. ca greseala respectiva sa apara
2. sa mi se ceara sa platesc ceva din urma cu doi ani care nu a fost facturat corect la vremea respectiva
@Elga: Hmm... de dragul discutiei (nu vreau sa insel pe nimeni), in document aparea doar un coeficient cu valoarea 0. Care coficient nu stiam ce inseamna pana acum.
Inteleg ca diferenta a fost impartita tuturor locatarilor si am platit prin urmare si eu o parte din ea :-) Acum nu ar fi corect sa platesc factura actualizata, ci factura actalizata minus partea pe care am platit-o deja si tuturor locatarilor sa li se inapoieze si lor ce au platit din cauza facturii mele.
Daca se face recalcularea, sigur ca vi se va scadea si dv., dar va fi o suma nesemnificativa, tinand cont ca partea dv. pentru calorifere s-a repartizat atat pe spatiile comune cat pentru calorifere.
Da, ati vazut coeficientul 0, dar si nr. de unitati pentru spatiile individuale tot 0 si asta trebuia sa va puna pe ganduri, macar asa...sa va fi dus si sa intrebati ce semnifica acel coeficient 0...
In fine, nu e numai vina dv., ca sa fiu sincera.