avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare amenda - cont contabil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare amenda - cont contabil

Buna ziua,as dori sa stiu in ce cont inregistrez o amenda de transport , in baza unui proces verbal, platita la directia taxe si impozite? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:13, 24 Martie 2013
Daca va referiti la contul contabil, atunci este contul 6581- Despagubiri, amenzi si penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari, va rog cititi Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua, un subiect interesant: in urma procesului verbal am de platit majorari si penalitati in suma de 185000 lei, care ar fi calea legala ca aceasta suma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare penalitati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Pentru plata cu intarziere in 2011,a unor impozite , in 2012 primesc decizie ptr. accesorii. Intrebarea mea este daca aceste accesorii le trec pe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor ! auras2705 auras2705 Buna ziua . Deoarece nu am mai intalnit cu o asemenea situatie va rog sa mi spuneti daca procedez corect. Se plateste o amenda la administratia ... (vezi toată discuția)