avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme succesorale. Cedarea unui drept succesoral ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme succesorale. Cedarea unui drept succesoral în fafoarea unuia dintre moștenitori.

Buna seara

Noi suntem 4 frati, mama noastra a decedat acum 3 ani , dupa deces am facut succesiunea impreuna cu tatal nostru , in urma cu ceva timp tata si-a exprimat dorinta de a ceda partea lui surorii mai mici . Eu am ramas sa locuiesc in casa parinteasca si suport toate cheltuielile cu utilitatile casei . Va rog sa-mi spuneti daca tata poate ceda partea lui fara acordul nostru.

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:53, 25 Martie 2013
Stimat forumist,

Poate ar trebui să vă gândiți la partajul succesoral, singura modalitate de a rezolva problema.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema mostenire mariard mariard Surorile tatalui meu au renuntat la casa parinteasca (unde au locuit bunicii mei) in favoarea tatalui meu. Cu alte cuvinte, au semnat pentru ca imobilul sa ii ... (vezi toată discuția)
Mostenire MIK.MIK MIK.MIK Buna seara.AS dori niste informatii,va rog. Sintem o familie cu patru copii.Eu sint cea mai mica dintre ei. parintii mei cind sau casatorit au construit ... (vezi toată discuția)
Succesiune ... dupa 7-8 ani mihaiu mihaiu Buna ... seara va solicit cateva lamuriri suplimentare legate de succesiune Suntem 4 frati, tatal fiind decedat de cca 8 ani. Am decis la vremea ... (vezi toată discuția)