avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reesalonare rate de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reesalonare rate de credit

Am deschis,in urma cu cativa ani de zile in urma,un card de credit la o banca cu o suma 2600ron .Am platit rata lunar tip de 1 an si jumatate dupa care am inceput sa intarzii cu plata ratelor ajungand sa platesc la 2-3 luni si apoi deloc pe o perioada de un an de zile.In urma insistentelor lor si a exasperarii mele am acceptat o oferta de reesalonare a ratelor pe inca 2 ani (suma de datorat ajunsese deja la 5600ron) pe o suma enorm de mare -chiar dubla- 12500ron(sumele sunt scrise cu aproximaxie).Eu nu am si nu vreau sa achit aceasta suma.Mi-au spus ca nu se poate recalcula sau micsora suma pe care o am de achitat. Imi puteti spune o cale de rezolvare?
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 12:38, 26 Martie 2013
Nu am inteles, ati acceptat sau nu oferta de reesalonare desi nu aveti de unde sa platiti si nici nu vreti ?
Ar trebui totusi sa cereti si o defalcare a acestei sume. Sa zicem ca ati avea dobanzi si comisioane penalizatoare, mi se pare totusi cam mare diferenta. Daca nu doriti sa platiti, ei pot sa va execute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit "neachitat" myryam myryam Buna ziua, Tatal meu in anul 2007 a cumparat produse de uz casnic prin credit bancar in valoare de 600 lei de la magazin ,ratele platindule la Banca si nici ... (vezi toată discuția)
Mi-e teama sa mai semnez un alt contract .... cristinabuzau cristinabuzau Buna ziua .Intrebarea mea este legata de un card sc nebancara pentre care am facut o cerere de emitere in martie 2009.Am achizitionat un produs in valoare de ... (vezi toată discuția)
Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)