Am deschis,in urma cu cativa ani de zile in urma,un card de credit la o banca cu o suma 2600ron .Am platit rata lunar tip de 1 an si jumatate dupa care am inceput sa intarzii cu plata ratelor ajungand sa platesc la 2-3 luni si apoi deloc pe o perioada de un an de zile.In urma insistentelor lor si a exasperarii mele am acceptat o oferta de reesalonare a ratelor pe inca 2 ani (suma de datorat ajunsese deja la 5600ron) pe o suma enorm de mare -chiar dubla- 12500ron(sumele sunt scrise cu aproximaxie).Eu nu am si nu vreau sa achit aceasta suma.Mi-au spus ca nu se poate recalcula sau micsora suma pe care o am de achitat. Imi puteti spune o cale de rezolvare?
Ar trebui totusi sa cereti si o defalcare a acestei sume. Sa zicem ca ati avea dobanzi si comisioane penalizatoare, mi se pare totusi cam mare diferenta. Daca nu doriti sa platiti, ei pot sa va execute.
Credit "neachitat"
myryam
Buna ziua,
Tatal meu in anul 2007 a cumparat produse de uz casnic prin credit bancar in valoare de 600 lei de la magazin ,ratele platindule la Banca si nici ... (vezi toată discuția)