avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Prstator servicii - instructaj SSM si PSI?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Prstator servicii - instructaj SSM si PSI?

Buna ziua,
in cazul in care 2 lucratori de la o companie partenera presteaza niste servicii (prelucrare informatica a datelor) la sediul nostru, suntem obligati sa le facem instructaj SSM si PSI pentru cele cateva zile in care presteaza serviciile la sediul nostru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RoloTomassi , utilizator 09:09, 26 Martie 2013
ART. 82 din NM de aplicare a Legii 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 cu modificari si completari ulterioare
(2) Pentru lucratorii din intreprinderi si/sau unitati din exterior care desfasoara activitati pe baza de contract de prestari de servicii, angajatorul beneficiar al serviciilor va asigura instruirea lucratorilor respectivi privind activitatile specifice intreprinderii si/sau unitatii respective, riscurile pentru securitatea si sanatatea lor, precum si masurile si activitatile de prevenire si protectie la nivelul intreprinderii si/sau unitatii, in general.
(3) Instruirea prevazuta la alin. (1) si (2) se consemneaza in fisa de instruire colectiva, conform modelului prezentat in anexa nr. 12.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psi si ssm pt pfa? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Vreau sa angajez o persoana pentru functia de croitor. Persoana respectiva accepta sa colaboreze pe PFA - ul propriu. Mai este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Instructaj ssm la locul de munca frincu melania frincu melania ce activitati ssm trebuiesc desfasurate in cazul in care in societatea comerciala am o alta societate care presteaza servicii. Trebuie facut instructaj la ... (vezi toată discuția)
Ssm - microintreprindere 1 angajat cu punct de lucru la client Marius_Bogdan Marius_Bogdan Buna ziua, Am deschis de curand o microintreprindere (fara punct de lucru) unde eu sunt si angajat (singurul) si administrator, iar activitatea se desfasoara ... (vezi toată discuția)