avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Info Buletin - succesiune nedezbatuta, schimbare carte ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Info Buletin - succesiune nedezbatuta, schimbare carte de identitate mostenitor

Buna ziua
Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu o problema, un bun prieten doreste sa isi schimbe buletinul dar parintii lui au decedat , e singurul mostenitor , cei de la buletine nu doresc s aii schimbe buletinul pana nu exista facuta succesiune, mentionez ca el nu dispune acum de timp si bani pt asa ceva, Exista o posibilitate de isi face buletin ?? Multumesc
I-a expirat cartea de identitate cumva de vrea sa isi schimbe actul?

Normal,daca imobilul era al parintilor lui,iar ei au decedat,ca sa aiba o adresa specificata pe C.I. ar trebui sa fie el proprietarul imobilului. Pana nu dezbate succesiunea nu va putea sa iaba pe C.I.domiciliul la parintii lui decedati.
Fara dezbaterea succesiunii nu se poate.
Se poate, sa ceara un certificat de mostenitor de la notarul unde veti dezbate succesiunea; certificatul de mostenitor face parte din categoria documentelor cu care se face dovada adresei de domiciliu sau de resedinta.

Tarzan, daca mai puneti intrebari inutile utilizatorilor si raspundeti aiurea la intrebari o sa primiti Avertisment.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Ares-3, moderator
multumesc mult
Daca a avut domiciliul la parinti sa mearga la serviciul de evidenta cu certificatele de deces si solicitati anexa 14. Va fi vizitat de politistul de la ordine publica. Daca insa nu a avut domiciliul acolo fara deschiderea succesiunii si obtinerea certificatului de mostenitor nu este posibil. Dar puteti sa-l luati dvs. in spatiu.

Alte discuții în legătură

Buletin dupa casatorie alynalexandra alynalexandra Buna ziua, m-am casatorit de curand si acum trebuie sa ne schimbam buletinele, cum trebuie sa fac in conditiile in care locuim in apartamentul parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Succesiune miki55 miki55 vă rog să-mi răspuneți și mie la 2 întrebări deocamdată: 1. unde se deschide succesiunea după decesul unui părinte?la locul de domociliu sau unde a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire, lipsa acte pusa2mimi pusa2mimi Doresc sa apelez la un notar pentru dezbaterea succesiunii dar daca fratele care are actele casei si a pamantului nu vrea sa le prezinte cum fac rost de ele?De ... (vezi toată discuția)