avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita

Am primit instiintare privind admiterea cerererii de executare silita depusa de o firma careia ii datorez bani;mentionez ca doresc sa achit firmei suma datorata ,dar am nevoie de o perioada mai mare de timp.Ce pot face pentru a amana aceasta executare silita si eventual pentru a micsora pretentiile financiare solicitate ,cum ar fi :onorariu absurd de mare avocat,executor judecatoresc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ciprianmon , utilizator 16:33, 24 Aprilie 2013
Executorii nu pot decat sa ia act de intelegerea partilor. Pe creditor trebuie sa il convingeti. Ati putea apela si la un mediator, la unul competent. V-ar putea ajuta.

Daca onorariul de avocat, pt faza de executare silita, este exagerat de mare, aveti sanse mari sa il reduceti pe caea contestatiei la executare.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita contract asistenta juridica toy_story toy_story Buna seara, Imi puteti spune va rog care cum se procedeaza daca se doreste recuperarea onorariului neachitat intr-un contract de asistenta juruduca? Ma ... (vezi toată discuția)
Este normal???executare continuata de alt ex jud mdcc mdcc Sunt executat silit de catre o banca,dosarul a fost facut de un executor bancar,am contestat in instanta aceste acte,ulterior executorul bancar a devenit ... (vezi toată discuția)
Contestatia la executare silita mandreas mandreas buna seara. va rog sa imi spuneti care este instanta competenta pt a contesta un titlu executor emis de administratia finantelor publice, in temeiul art 168 C. ... (vezi toată discuția)