avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... persoane interpuse pentru cumparare imobile de la un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

persoane interpuse pentru cumparare imobile de la un SRL in insolventa

Doresc sa va intreb daca un administrator al unei societari cu raspundere limitata aflata in insolventa poate cumpara, prin persoane interpuse, bunurile imobile scoase la licitatie de lichidator?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:22, 27 Martie 2013
au existat o multitudine de cazuri in care exact in acest mod s-a procedat, spre exemplu in situatia cea mai des intalnita in practica creditorul principal era statul cu creante in tablou de miliarde de lei, a executat 2 autoturisme ale debitorului care si le-a recapatat in maniera descrisa de dvs la jumatate din pretul de piata si uite asa a scapat de cateva miliarde si bineinteles a facut o noua firma, a scapat desigur si de raspun derea personala, asa se mai intampla in Romania.
Buna seara .
Legal nu poate desi,nu scrie nicaieri ca nu are voie .
Dar avand in vedere ca el ,este executat tocmai datorita faptului ca nu isi achita creanta,este imoral si anormal,ca el sa cumpere tot el,prin persoane interpuse ,aceste bunuri.Dar aceasta legatura , trebuie dovedita in vreun fel ,cu probe legale si concludente .Puteti face lucrul acesta cu probe in fata instantei ?
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita - cerere insolventa sau alta varianta ? nostress nostress Buna ziua, Am un client care ma tot amana de mai bine de un an cu plata unei facturi. In urma cu aproximativ 2 luni am trimis cateva scrisori de convocare ... (vezi toată discuția)
Compensarea datoriilor in cadrul procedurii insolventei balteanu valentin balteanu valentin SC X SRL a intrat in insolventa, pe ,,Tabelul final al creantelor,, fiind acceptati : - DGFP - 2.000.000 euro - AVAS - 500.000 euro - firma mea - 35.000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata unui credit de nevoi personale fara garantie radupe radupe Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale fara garantie,pe care,din mai multe motive,nu am reusit sa-l mai achit. Banca,cum era de asteptat,a ... (vezi toată discuția)