avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a II- a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a II- a

Este un ordin emis in 1997,a MMPS (201/326,nu stiu exact) care ofera grupa a II-a soferilor de pe ambulanta retroactiv pentru perioada 01.03.1990 - 1997,chiar daca nu s-a platit contributie pt grupa ?
Multumesc.
da asa este, exista si o dispozitie a Ministerului Sanatatii nr. XI/D/2822/21.01.1998 de aplicare retroactiva de la data de 01.03.1990 cu conditia ca personalul in speta ambulantierii sa se fi aflat in activitate la data emiterii ordinului
Am incercat sa dau de aceea dispozitie , ordin si nu-l gasesc .Ma puteti ajuta , va rog! Persoana in cauza se pensioneaza si nu a gasit modalitatea de-asi rezolva adeverinta ,pentru depunerea dosarul de pensie , la oficiu ...
multumesc
De ce nu solicitati fostului angajator eliberarea unei astfel de adeverinte ? ...
S-a solicitat . dar ei nu au gasit aceea dispozitie....De aceea am incercat sa ajut , cautad eu.
Intrebati si la Ministerul sanatatii , poate va pun ei la dispozitie o copie de pe acel act notmativ ...

Alte discuții în legătură

Buletin de analiza a mediului nociv pt. acordarea grupei a ii-a mireteo mireteo nu stiu cat de bun este titlul dar problema mea este urmatoarea:#-o la acordarea adeverintei pt.grupa a II-a este nevoie ca intreprinderea sa aiba buletin de ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca pentru soferi profesionisti GABI HOHA GABI HOHA Socrul meu a fost sofer pe cisterna de combustibil de 30 tone din 1997 pina in 2004, in aceasta perioada el nu a primit grupa a II de munca desi colegi de ai ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca in agricultura mihay75 mihay75 la ce articol se gaseste meseria de sudor in agricultura din legea 50/90 pentru iesirea la pensie (vezi toată discuția)