avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere abuz in serviciu - tardivitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere abuz in serviciu - tardivitate

In decembrie 2012 am primit o amenda de la politia locala.Am depus contestatie,solicitand instantei printre altele sa constate ca ag. constatator nu are competenta pentru actul normativ la care a aplicat sanctiunea.Doresc ca dupa contestatie,daca instanta imi va da dreptate, sa fac plangere penala, care ar depasi termenul legal de 2 luni.
Nu am depus plangere inlauntrul celor 2 luni pt ca doresc sa am ca proba o decizie a unei instante(procesul inca se judeca) .
In acest sens,s-ar da NUP pt ca plangerea nu afost depusa in termen?(bineinteles daca as avea castig de cauza la instanta)
Cel mai recent răspuns: metulica , utilizator 08:48, 18 Noiembrie 2024
atunci ce facem cu hg /1332/2010 dl avocat ma refer la art 177si 178 ?
puteti face plingere acum aratind ca dovezile vor fi sustinute dupa judecarea plingerii contraventionale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala si contraventiile la codul rutier vio.micle vio.micle In baza carei legi Politia locala pot opri in trafic autovehicule si sa aplice amenzi pentru centura si defectiuni la lumini (vezi toată discuția)
Puteti sa mi spuneti ? metulica metulica va rog sa mi spuneti daca politia locala poate aplica sanctiuni contraventionale pentru oprire interzisa in baza legii 155/2010 cu motivarea ca sanctiunea a ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de politia locala! metulica metulica am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)