avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata ?

daca am fost in concediu fara plata trei luni in acedt an
cit ma poate tine un patron cu forme legale ca angajat pina imi a oferi somajul ?
omu nu a avut lucrai si nea tinut acasa trei luni dar eu imi fac probleme ma gindesc
ca dupa lege daca am inteles bine am dreptul anual la trei luni de concediu fara plat si in rest mai am dreptul daca mai stau mult la somaj ?#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: zidaneqw , utilizator 17:51, 30 Martie 2013
Atata timp cat CFP este facut la intelegerea cu patronul , ITM-ul nu are ce sa mai controloleze.

Citez:
...
la intelegerea cu patronul ne-am facut cerere fara plata
...
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Erika13 Erika13 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele situatii: -la cate zile de concediu fara plata (pt rezolvarea problemelor persoanle) am dreptul pe an (lucrez ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj? Carabet Andreea Carabet Andreea Ma obliga la 90 zile de concediu fara plata, dar eu vreau sa stiu daca dupa aceste zile mai am dreptul la somaj?? (vezi toată discuția)
Somaj dupa cfp claudiu74 claudiu74 buna ziua. firma unde lucrez o duce mai greu in perioada aceasta cu lucrarile (constructii). patronii vor ca salariatii [u]sa faca cerere[/u] de concediu ... (vezi toată discuția)