buna seara ! am si eu un caz destul de controversat si cam nelalocul lui as putea spune ! in urma cu o luna si jumatate de zile m-am angajat , impropriu spus , la un cazinou, nu pot sa dau nume , care seful de sala m-a tinut in 1 rand 3 sapt in proba , dupa care m-a bagat pe postul de operator jocuri electronice pt care optasem deja. dupa ce au trecut sapt de proba , binenent la insistentele mele de a incepe deja lucrul , seful de sala al cazinoului mi-a inmanat niste hartii cu privire la ce trebuie sa semnez ( de ex : contratul individual de munca PE CARE MENTIONEZ CA L-AM SEMNAT IN ALB desi il refuzasem 1 oara , explicandu-i ca eu nu semnez contract in alb , la care dansul m-a intrebat de ce sunt atat de suspicioasa, si a zis ca o sa-l completeze dansul ca sa-mi dea si mie un exemplar si nici pana la ora actuala nu mi-a dat , in schimb anuntandu-ma ca a vorbit cu patronul cel mare a cazinoului ca ma da afara ). ideea este ca seful de sala mi-a garantat ca-mi va face carte de munca si dupa acest anunt am realizat ca m-a mintit. in orice caz , dansul are sa-mi dea diferente de bani pe jumatea aceasta de luna si dc dansul refuza va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac in cazul meu! ar fi multe de spus , dar practic sefu de sala nu mi-a dat nici o explicatie pt care am fost data afara...ce este de facut ! ast rasp dvs dc se poate cat de URGENT