avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... impozit pt dr de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

impozit pt dr de autor

firma incheie un contract cu o alta firma care impresariaza un artist, ale carui prestatii fac obiectul contractului. atat artistul, cat si impresarul sau sunt din alta tara. in contract se prevede o suma neta care trebuie sa ajunga la artist cu titlu de pret. cine plateste drepturi de autor, in ce cuantum si unde se vireaza si la ce termene? va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii in aceasta materie.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:15, 24 Februarie 2009
Impozitul il retine si plateste de angajator. Vedeti conventiile dublei impuneri din tara respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere la sursa melchior melchior ce fel de servicii europene poate primi o persoana juridica romana care sa nu fie impozitate cu retinere la sursa? (vezi toată discuția)
Contract furnizor extern pj nerezidenta mmanu mmanu buna ziua incerc sa ma lamuresc cum sa procedez corect si legal situatia sta in felul urmator : - am incheiat un contract de servicii cu un furnizor extern, ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidenti? rodia rodia O firma din California imi emite factura (pe care o listez din control panel pt.urmatoarele): 1.gazduire pagina web (hosting) 2.accesare de catre firma mea a ... (vezi toată discuția)