avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLUL DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLUL DE PROPRIETATE

Ce acte imi trebuie pentru eliberarea titlului de proprietate? Am actul de vanzare-cumparare, am impozitul platit, nu am restante. Actul de vanzare cumparare a implicat 4 parti. Am despagubit pe cele 3 parti si acum doresc sa vand totul.
Cel mai recent răspuns: iulia1970 , utilizator 14:38, 30 Martie 2013
Titlul de proprietatea este notiunea generica ce subsumeaza modalitatile de dobandire a dreptului de proprietate deci contractul de vanzare este un titlu de proprietate. Spuneti ca ati despagubit cele 3 parti nu stiu ce sa inteleg, ati facut un contract de partaj ? Pentru ca daca nu aveti un mijloc de dovada pentru a proba sulta care ati platit-o celor 3 coproprietari este posibil sa mai platiti o data ca sa deveniti din coproprietar, unic proprietar.
Aveti act DE vanzare-cumparare , aici figuranD 4 priprietari.Cum ati facut "Despagubirea"?
Va multumesc pentru lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune locuinta PetruD PetruD Buna ziua Locuiesc singur intr-un apartament de 3 camere pe care-l detin in comun cu fosta sotie. Divortul a fost pronuntat in 2006 iar pana acum nu s-a ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare remusbarbu remusbarbu Buna seara! As dori sa cumpar un apartament cu concubina mea....problema este ca imi este teama ca contractul sa fie si pe numele ei...... Ce variante as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am intrebare: care este mai avantajos intre un contract ... soare florentina soare florentina Buna ziua, am intrebare: care este mai avantajos intre un contract de vanzare-cumparare si un contract de donatie voluntara. (suntem 3 coproprietari, 2 ... (vezi toată discuția)