avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Plan de afaceri
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Plan de afaceri

Caut contabil pentru intocmire plan de afaceri, pentru viza administrator firma,






Cel mai recent răspuns: 56leila , utilizator 20:54, 31 Martie 2013
Nu v-aţi ales bine locul, acest forum nu vă poate ajuta în acest sens. Conform regulamentului de postare în forum este interzisă trimiterea la anumite persoane indiferent de pregătirea lor profesională.
Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră vă sugerez fie să cautaţi un consultant din lista celor înscrişi în forum şi să îl contactaţi prin mesageria privată, fie să vă adresaţi C.E.C.C.A.R. din judeţul unde locuiţi.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat pt recuperarea taxei auto UnDac UnDac Buna, Caut un avocat care e specializat in asa ceva, doresc sa recuperez taxa auto ce am platit-o in 2010 si sa ma lamureasca cum e si cu noul ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat gsm bobota viorel bobota viorel Doresc sa ma consult cu un avocat privitor la initiera unei actiuni civile pentru obligarea firmelor de telefonie mobila Orange,Vodafone,Digi sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic timisoara alinel alinel Caut consilier juridic cu experienta in litigii constructii/imobiliare. Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament (vezi toată discuția)