avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coduri CAEN ce nu necesita autorizatie de orice fel
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coduri CAEN ce nu necesita autorizatie de orice fel

Buna ziua,

As dori sa--mi infiintez un SRL si sa trec toate codurile CAEN ce nu necesita vreo autorizatie de orice fel sau care nu pot crea ulterior complicatii.
Exista vreo lista cu aceste coduri care sa fie verificata/valida pe undeva?
Stiu ca era o asemenea lista pe net dar din pacate cu vechile coduri CAEN.
Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta?

Va multumesc,
Gabriel
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 22:09, 31 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
vyo45 a scris:

da exista in codul de procedura fiscala, il gasesti pe net republicat

Salut, m-am uitat in codul fiscal republicat si nu am gasit o asemenea lista. Poti sa-mi dai mai multe detalii (nr. articol sau capitol)? ms frumos
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii coduri caen RIMAX RIMAX Buna ziua! Ca de obicei, internetul romanesc e total pulverizat si haotic si nu reusesc sa gasesc nimic despre asta. Cum gasesc si eu pentru care coduri ... (vezi toată discuția)
Infintare societate maria854 maria854 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati in vederea infintarii unei societati (firme de productie publicitara).Stiu ca trebuie sa ma duc sa iau acordul ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)