avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare in munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare in munca.

Sunt putin nedumerit in legatura cu urmatorul aspect :( : in cazul unei cereri a fostului salariat de reintegrare in munca, codul muncii prevede la art.262 ca nerespectarea unei hot. jud. definite constituie infractiune, dar la fel legea prevede dreptul salariatului de a cere executarea silita a respectivei hotarari in termen de 3 ani. Nu am gasit in lege un anumit termen in care angajatorul este obligat sa-l procedeze la reintagrarea salariatului. Sa inteleg ca plangerea penala in baza art.262 Cm se face la expirarea celor 3 ani.....?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
Filip Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 1 Aprilie 2013
:offtopic:

Nu este cazul sa deviem de la subiectul acestui topic ... daca doriti deschideti un topic nou despre ce inseamna functionari, functionari publici si cui ii sunt aplicabile prevederile din Codul penal invocate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare sorinciobanu sorinciobanu nerespectarea unei hotarari judecatoresti cu titlu executoriu si investita executoriu se poate pedepsi penal? (vezi toată discuția)
Suspendare cim ioanditu ioanditu In data de 4 august 2010 mi-a fost suspendat CIM conform art 52 lit C din Codul Muncii.In data de 12 feb 2011, in urma cercetarilor procurorul a dat decizia de ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita schimbarea locului de munca? marinad marinad Buna seara, am castigat un proces cu angajatorul care este obligat sa anuleze decizia de concediere si sa ma repuna pe postul ocupat inainte de ... (vezi toată discuția)