avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare castigata in instanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare castigata in instanta

Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi hotararea este pe numele lui?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Mlaci , utilizator 08:26, 10 Aprilie 2013
Mlaci a scris:

Buna ziua.Am castigat si eu procesul inpotriva taxei auto.Doar ca la noi nu vor sa inmatriculeze masinile in cazul asta fara taxa :(
Am auzit niste zvonuri ca in unele judete se poate.Nu inteleg cum nu e la fel in toata tara???
Ce se poate face in cazul asta stie cineva?

Multumesc!

Laci,despre care judet vorbesti?
Din data de 18 Martie 2013 in toata tara se inscriu masinile cu taxa castigata fara plata taxei de timbru.Cel putin ar trebui!
In orice caz fa un drum pana la prefectura judetului consulta niste jurisiti sau cauta un executor judecatoresc si cred ca el te va pute ajuta.In orice caz ai o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila care va trebui sa-si faca efectul.Nimeni nu-i mai presus de lege,nici chiar cei de la serviciul de inmatriculari. Si preseaza-i sa-ti accepte dosarul,vor fi nevoiti sa-l accepte.Bafta!
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
levigabi, utilizator
Buna dimineata!
In judetul Harghita inca nu accept sentinta asta :(
O sa caut un executor cum ai recomandat.Sper sa reusesc.
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)