avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare CIM

Am primit din partea unui angajat o cerere de schimbare a contractului de munca din perioada nedeterminata in determinata. Pot sa-i iau in considerarea aceasta cerere?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 2 Aprilie 2013
Nu.
In primul rand ca legea nu prevede o asemenea posiblitate.
In al doilea rand, incadrarea unei persoane cu cim pe durata determinata sau pe durata nedeterminata nu depinde de solicitarea angajatului, ci de munca si caracterul muncii ofertate de angajator.
Da, ii puteti lua in considerare acea cerere ... nu exista niciun text de lege care sa interzica modificarea din c.i.m. pe durata nedeterminata in c.i.m. pe durata determinata.

Teoretic, se poate ... practic nu, intrucat programul REVISAL nu permite asa ceva .. in acest sens, solutia este incetarea c.i.m. pe durata nedeterminata si incheierea unui nou c.i.m. pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot incheia 3 cim pe durata determinata cu aceeasi persoana primul de 36 luni si urmatoarele doua cate 12 luni? SimonescuC SimonescuC Prin titlul acestui subiect desi cred ca am spus totul, vreau sa ma fac mai bine inteles de dvs., si sa va prezint urmatorul scenariu: Conform prev. art. ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Schimbare cim din perioada nedeterminata in perioada determinata korynutza1985 korynutza1985 Bună ziua! Se poate schimba un CIM din perioada nedeterminata in perioada determinata printr-un act adițional? Mulțumesc. (vezi toată discuția)