Buna ziua.As dori sa stiu daca pot divorta din Italia fara sa ma prezint .Lucrez si am domiciliul in Italia si nu pot pleca. Am un copil care este major si nu am nici un fel de pretentii de la sot. as dori sa stiu care sunt procedurile sa pot divorta ,durata etc. Va multumesc.
va primi citatia in noul format prevazut de legislatia procesual civila actuala, respectiv, in p[lic cu sigiliu ( stampila instantei ) pe acesta scrie cu majuscule PT JUSTITIE A SE INMANA CU PRIORITATE
Am inteles dar el ajungand rar acasa cum i se poate inmana citatia?Daca se intampla sa stea mai mult in deplasare neavand nici un interes sa mearga acasa . Si as mai dori sa stiu cat ar putea dura pana la pronuntarea sentintei?
la prima intrebare, va gasi citatia in cutia postala, dvs ii puteti comunica electronic, prin orice mijloc decizia, etc, la adoua intrebare nu pot raspunde deoarece este un probatoriu ce trebuie administrat, etc, ce deduc insa din cum puneti problema in forum este ca sunteti putin nehotarata in privinta unei astfel de actiuni. Cred ca ar fi bine sa reflectati mai mult pana la luarea unei decizii, poate totusi in final se gaseste o posibilitate de intelegere amiabila, refacerea familei, va doresc mult succes!
Divort de la distanta
amalia.p
Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)