avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort-citarea paratului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort-citarea paratului

Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod de procedura civila). Pot sa fac o adresa catre politie prin care sa solicit sa imi confirme ca paratul figureaza in evidente ca locuieste la adresa respectiva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:10, 19 Decembrie 2009
mai bine luati o adeverinta de la presedintele blocului:D:D
Cei de la evidenta populatiei va poate indica domiciliul partii, dar nu este ca locuinta efectiva a paratului sa fie identica cu domiciliul.....asadar solutia cu adeverinta de la presedintele asociatiei este solutia.
Problema este ca locuieste in oras dar....la casa.Aici este problema ca nu este vorba de asociatie de locatari.
Locul unde locuieste efectiv este identic cu domiciliul trecut in actul de identitate?
Locuieste la ultimul domiciliu comun al sotilor. Adresa de pe buletin acolo este. Probabil sau mai mult ca sigur Evidenta populatiei din orasul respectiv il are in baza de date ca locuieste acolo. Eu am intrebat daca acestia imi dau ,in urma unei solicitari scrise , aratand ca este parat in dosar nr. etc. , confirmarea ca sa pot face dovada ca el locuieste sau are domiciliul acolo. Acolo a fost citat, dar nefiind acasa s-a facut citarea prin afisare. (Ca o paranteza el se afla in Portugalia, este de acord cu divortul, dar instanta nu stie acest lucru, practic aici este chestia) Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dovada indeplinirii procedurii de citare Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Sunt reclamant intr-un proces pe baza de ordonanta presidintiala. Paratul a fost citat la domiciliu din buletin care este casa parintilor el locuind in ... (vezi toată discuția)