avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CHITANTA DE MINA FALSA PARTAJ JUDICIAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CHITANTA DE MINA FALSA PARTAJ JUDICIAR

Piritul , la a treia infatisare a depus o chitanta de mina falsa prin care pretinde ca a cumparat o cota parte din teren si casa de la un unchi al meu.Trebuie sa scot in relief ca atunci cind am demarat eu acest partaj , acestia au venit ci inca o chitanta dar asta este buna. Am un inscris de la unchiul decedat , datat si semnat de catre acesta . Este o scriosre trmisa catre unul dintre frati.Inscrisul a fost recunoscut de fiul acestuia . Chitanta este datata 1994 iar acesta o arata ascum
INTREBARE :
Este cumva prescrisa ?
Acest inscris poate fi pus oricind la dosar ?
Ca sa compat acest inscris cer expertiza grafologica ?
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 08:57, 4 Aprilie 2013
Nu!

Acele "aberatii trimise in proces" asa cum le numiti, pot fi considerate neadevarate, iar dvs. in cadrul procesului, prin probele ce se vor adminstra, urmeaza sa convingeti judecatorul ca sunt neadevaruri.
multumesc mult, eu sper ca judecatoarea sa tina cont ca am depus inclusiv copii dupa ce au depus ei in celalalt proces in care spun clar ca printre documentele care au stat la validarea TP e si cererea lui tata,plus ca acel dosar este acvirat la acesta,normal nu mai trebuia sa se trimita nicio adresa la primarie ,deoarece nu foloseste la nimic din moment ce TP a fost judecat...totusi acele "aberatii"date de primarie pot fi incadrate la fals intelectual?ei totusi cu un scop au scris asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren lipsa de pe un tp dienusa dienusa va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema pe care sper sa o explic cat mai bine...Cu ocazia unui proces pt radierea tatalui meu de pe un TP/am ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa dienusa dienusa in 1991 a fost emisa adev de proprietate cu o suprafata de 2,99 Ha,iar in 2000 s-a emis TP cu suprafata de 2,41 Ha,am intrebat la primarie de diferenta de 58 ... (vezi toată discuția)
Testament pt.teren primit la ref. agrara din 1945 dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.Tata-l meu impreuna cu fratele lui au primit prin testament de la o matusa (decedata 1955)terenuri pe care ea le-a ... (vezi toată discuția)