avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O SC poate subinchiria un bun inchiriat de la o alta SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O SC poate subinchiria un bun inchiriat de la o alta SC

Daca o societate inchirieaza un bun(un container) de la o alta societate,prima SC poate subinchiria acest bun altei SC? Trebuie un cod Caen ? Pot factura subinchirierea?
Domeniul nostru de activitate implica Taxarea Inversa ,dar suntem si platitori de TVA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 16:23, 3 Aprilie 2013
Posibilitatea subinchirierii este conditionata de clauzele reciproc negociate si asumate de parti in contractul de inchiriere container
Daca exista acordul proprietarului,partile pot incheia act aditional la contractul initial
Buna ziua
Este aplcabil si in cazul spatiilor?
De ex: o PFA are un spatiu de birouri inchirat. Intrucat spatiul are 2 birouri si ea foloseste doar unul, vrea sa il subinchirieze pe celalat unui SRL. Care ar fi procedura ca sa fie posibila aceasta actiune?
Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Pot subinchiria un bun inchiriat de la o societate marian1101 marian1101 Buna ziua, Daca societatea unde lucrez inchirieaza un bun de la o alta SC , noi putem subinchiria altei SC ?trebuie vreun cod CAEN anume,pot sa facturez ... (vezi toată discuția)