avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot subinchiria un bun inchiriat de la o societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot subinchiria un bun inchiriat de la o societate

Buna ziua,
Daca societatea unde lucrez inchirieaza un bun de la o alta SC , noi putem subinchiria altei SC ?trebuie vreun cod CAEN anume,pot sa facturez pentru subichiriere ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 16:38, 3 Aprilie 2013
De regula inchirierea si subinchirierea sunt prevazute,impreuna, in anumite coduri CAEN.,pe care societatea trebuie sa le aiba prevazute in Statut. Daca pentru bunul inchiriat ,exista in statutul firmei dvs.cod CAEN pentru inchiriere/subinchiriere,puteti intocmi factura. Atentie,aceasta operatiune este scutita de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sc poate subinchiria un bun inchiriat de la o alta sc marian1101 marian1101 Daca o societate inchirieaza un bun(un container) de la o alta societate,prima SC poate subinchiria acest bun altei SC? Trebuie un cod Caen ? Pot factura ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute din activitate neautorizata in statut raccone raccone in cazul in care am inchiriat un spatiu de la o sc si l-am subinchiriat la alta sc , neavand codul caen aferent in statutul firmei , ce se intampla in cazul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere intre doua sc - necesar cod caen in statut nodismarius nodismarius In cazul in care Societatea X da in chirie un spatiu dintr-o caldire societatii Y, societatea X pentru a factura chiria lunara societatii Y are nevoie de un ... (vezi toată discuția)