avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat pentru comert cu tamplarie PVC catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat pentru comert cu tamplarie PVC catre clienti persoane fizice

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:
O Intrepridere Individuala cu obiect de activitate "Comert cu ridicata al materialului lemnos, etc"(CAEN 4673) , care vinde tamplarie pvc cu geam termoizolant catre clienti persoane fizice, dar nu depoziteaza, nu transporta si nu monteaza marfa(cumpara aceste servicii), are nevoie de casa de marcat?
Iar o alta intrebare pentru care as dori un raspuns:
Daca se face factura, se poate stipula ca tine loc de contract?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:14, 7 Aprilie 2013
Pentru vanzarile catre populatie aveti nevoie de casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se atribuie unei societati cu activitatea principala de comert cu material lemnos? AlinaNora AlinaNora Buna seara, Am nevoie de ajutor si nu stiu la cine sa apelez.Vrem sa deschidem o firma cu activitate de comert cu material lemnos. Nu stiu daca este corect ... (vezi toată discuția)