avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... contract de mandat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

contract de mandat

Buna seara,

As dori daca se poate sa ma lamuri-ti cu un aspect pe care l-am intalnit intr-un contract pe care va trebui sa-l semnez in curand.
Paragraf contract ,, Dupa incetarea in orice mod a contractului ,este interzis pentru o perioada de cel putin un an de la data incetarii,sa recruteze sub orice forma si in orice mod pentru alta companie de brokeraj in asigurari/reasigurari.
''
Nu stiu ce reprezinta din punct de vedere juridic ,,perioada de cel putin un an''

Pentru incalcarea acestui aspect se solicita despagubiri in cuantum de 30000 lei.

Va multumesc.





Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:16, 4 Aprilie 2013
interdictia impusa este foarte clara...sa nu recrutati pt alte companii, adica pentru concurenta, ce anume nu se intelege?:-/
Se refera la faptul ca dvs. daca activati pentru un broker sau asigurator, aveti acces la baza de date a clientilor asiguratorului/ brokerului respectiv. Prin acest paragraf (interdictie) societatea pentru care ati activat isi ia masuri de siguranta pentru ca dvs. in momentul cand ati plecat sa nu luati si clientii...si tocmai de aceea au spus cel putin 1 an (politele se emit de regula pe 1 an).Nu trebuie sa semnati asa ceva, pentru ca daca doriti sa demisionati si sa continuati in acelasi domeniu, va fi foarte dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polite paid in franciza nitmar nitmar Am o agentie imobiliara si ma intereseaza incheierea unui contract de colaborare cu o societate de brokeraj pt asigurari PAID de locuinte pentru clientii ... (vezi toată discuția)
Intermediari in asigurari cosmaliviu1001 cosmaliviu1001 Poţi fi agent de asigurări persoană fizică la o firmă de asigurări şi în acelaşi timp conducătorul unei firme cu activitate de intermediere ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)