avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... somatie de plata fara comunicare prealabila a pr.vb
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

somatie de plata fara comunicare prealabila a pr.vb

Buna ziua,

In data de 29.03.2013 mi s-a comunicat o somatie (pt. persoana juridica,)referitoare la plata unei amenzi pentru faptul ca auto societatii a circulat fara rovinieta in 2011. Este mentionat un proces verbal incheiat in data de 01.03.2011, insa acesta nu a fost comunicat societatii noastre nici pana azi, iar la somatie nu a fost atasata o copie a acestuia.
Cum ar trebui sa procedez? Pot face plangere contraventionala doar pe baza somatiei, neavand procesul verbal?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
amrita950, utilizator
Da, puteti contesta la instanta procesul-verbal si somatia respectiva, solicitand si obligarea la comunicarea procesului-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit dupa 5 luni germicor germicor Buna seara, Astazi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei care suna cam asa: [b]ANTET[/b] Proces Verbal de Constatare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Autoturism vandut, amenda rovinieta aplicata vanzatorului reludd reludd se da urmatoarea situatie: un proprietar isi vinde masina. la care nu are platita taxa de drum, deoarece nu a folosit-o. vanzatorul cumpara masina. ... (vezi toată discuția)