ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

dandanaua 
	    	Utilizator

dandanaua 
	    	Utilizator	    

ContSters56778 
	    	Utilizator

ContSters56778 
	    	Utilizator	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

Nici in Romania nu poti pleda decat daca esti membru al unui barou din Romania...
 ContSters20980, utilizator
 ContSters20980, utilizator 	
			 Alessandratw	                   

Buna ziua!
Nelamurirea mea este legata de legea sau statutul care guverneaza posibilitatea exercitarii profesiei de avocat in Romania de catre un avocat ... (vezi toată discuția)
	                    Alessandratw	                   

Buna ziua!
Nelamurirea mea este legata de legea sau statutul care guverneaza posibilitatea exercitarii profesiei de avocat in Romania de catre un avocat ... (vezi toată discuția)

iulian.vlad	                   

Buna ziua. Daca sunt inscris intr-un barou dintr-o tara membra Uniunii Europene de 5 ani pot pleda in fata instantelor romanesti ? Am nevoie de indrumari ... (vezi toată discuția)
	                    iulian.vlad	                   

Buna ziua. Daca sunt inscris intr-un barou dintr-o tara membra Uniunii Europene de 5 ani pot pleda in fata instantelor romanesti ? Am nevoie de indrumari ... (vezi toată discuția)

Ionela08	                   

Bună seara!numele meu e Ștefania, și aș doresc să mă ajutați într-o problemă.Logodnicul meu este din Bangladesh,el este absolvent al facultății de ... (vezi toată discuția)
	                    Ionela08	                   

Bună seara!numele meu e Ștefania, și aș doresc să mă ajutați într-o problemă.Logodnicul meu este din Bangladesh,el este absolvent al facultății de ... (vezi toată discuția)