avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum mai pot intra in apartament ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum mai pot intra in apartament ?

Buna seara
Instanta a dispus radierea din cartea funciara a bunurilor comune acesorii ale bunului principal al apartamentului, care se afla la etaul unei case nu bloc, printre care si casa scarii si inrarea uscata !!!
Nu este nici o gluma, 1 aprilie a trecut.
- Cum mai pot intra in apartament dupa punerea sentintei in aplicare ??????

Va multumesc
Sandry
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
sandry, utilizator
Cel mai recent răspuns: sandry , utilizator 00:00, 5 Aprilie 2013
sandry a scris:

Buna seara
Instanta a dispus radierea din cartea funciara a bunurilor comune acesorii ale bunului principal al apartamentului,( care se afla la etajul unei case, nu bloc), printre care si casa scarii si inrarea uscata !!!
Nu este nici o gluma, 1 aprilie a trecut.
- Cum mai pot intra in apartament dupa punerea sentintei in aplicare ??????

Va multumesc
Sandry

in acest caz "justitia este oarba" si toate astea la propunerea expertului in folosul unui membru marcant de partid al anului 2006 . exista un grup care daca pun ochii pe tine nu-ti mai ramine nici intrarea in casa, dovedindu-se ca justitia este oarba si judecatorii aplica spiritul si litera legii si nu tin cont de interese meschine ale unora. in acest caz s-a facut dreptate de dreptate de o judecatoare cu jumatate de norma din cauza unor probleme medicale. nu pot sa acuz pe nimeni eu sunt singur raspunzator ca nu mi-am putut angaja o armata de avocati (care m-au refuzat cind au auzit cine este reclamantul) pentru a avea acces la casa scarii,canalizare etc.conform extrasului CF, cica CF se modifica ca proprietatea nu este garantata ca suprafata care se poate modifica, la o asa explicatie m-am uitat in oglinda si am vazut un ..., urmeaza probabil o alta inscenare pardon o expertiza cu un expert impartial ca si instanta, urmata de evacuare ca doar interesele o cer si trebuiesc onorate si nu va ginditi ca prin intermediul justitiei, nu, ca justitia-i oarba si impartiala, judecatorii nu sunt condusi de interese cum cred unii. toate astea se intimpla din cauza ca nu stiu sa ma apar ,sa spun ca prin casa scarii eu intru in apartament si chiar daca am spus judecatorul nu a crezut ca oamenii intra prin casa scarii la etaj in apartament ,nu am avut temeiul juridic care sa-i confirme ca oamenii intra pe usa in casa, pe cind expertul (al 5-lea ca restul au refuzat sa faca capodopere de expertize) a fost credibil, a reusit prin expertiza sa demontreze ca din 3 famili de la etaj eu nu am nevoie de casa scarii si ca pot fi omul paianjen, asa ca ce nevoie am de casa scarii, si ca expertiza sa fie complecta mi-au mai luat si 10 mp din apartament ,(tind cont ca modificari la constructie nu s-au facut in ultimii 100 ani si nu exagerez),dar nu mi-au spus de unde, probabil i-mi baga un chirias si traim in devalmasie , eu cu 90 mp si el 10 mp, dar nu stim care sunt ai mei si care sunt ai lui si totusi sutin ca suntem un stat de drept cu o justitie impartiala adica nu imparte cu saracii, mai ales ca si presedintele nostru numai despre justitie si dreptate asortata cu cinste ne-a vorbit asa ca tot inainte ....
sa auzim de bine.
sandry
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
sandry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari in bloc ai mansardei si ai casei scarii Liadore Liadore Sintem proprietarii unui mansarde(appartament la mansarda) situat intr-un bloc cu 3 locuinte. In Contract si in CF este specificata proprietatea asupra casei ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unui act notarial ssosso ssosso Am un scandal cu un vecin nu vrea sa mi cedeze un pod de la casa noi fiind proprietari comuni pe aceeasi casa dar cu intrari separate avem un act de iesire din ... (vezi toată discuția)
Mirosuri (posibil ilegale?!) prin aerisire - bloc lauraFT lauraFT Buna ziua! In scara noastră avem o situație legată de aerisirile verticale și fumat. Una dintre vecine (la ultimul etaj) ne-a instiintat ca prin ... (vezi toată discuția)