Iulian Manea a scris:
Sustin ca este obligatia celui desemnat de asociatie sa incaseze intretinerea ca sa primeasca banii si sa elibereze chitanta chiar daca suma este mai mica decat cea inscrisa pe lista afisata.
In caz contrar, e bine sa se ceara un inscris al refuzului care poate da dreptul exonerarii la plata penalizarilor aferente acelor sume, penalizari ce vor fi apoi imputate vinovatului, adica celui ce a refuzat incasarea.
Unde scrie sunt suntem obligati??? Vreau articol dintr-o lege daca tot sustineti asta.
Eu intotdeauna am incasat esalonat de la proprietari, am cativa proprietari care vin si platesc si de trei ori pe luna in functie de cum fac rost de bani. Repet, nu am refuzat asta niciodata, dar tocmai de asta vor sa ma acuze acesti proprietari, desi ei sunt cei care au refuzat sa mai plateasca. Nu au cu cine sa se certe de la Techem ca aia nu le mai raspund la telefon si arunca pisica la noi in curte. Ei acum sustin ca de 3 luni au repartitoarele inchise, ca au acelasi index, desi nu stiu cum au stat pana acum in casa asa desi au doi copii, destul de mici, nu pot sa cred ca poti sa stai iarna in casa cu repartitoarele inchise cu doi copii de 4 sau 5 ani, doar ca ai apartamentul izolat. Asta am aflat aseara.
Nu vad de ce trebuie noi asociatia sa rezolvam problema cu Techemul, fiecare proprietar are contract cu aceasta firma, nu asociatia, deci...este problema lor.