Buna ziua!
Am luat un credit prin 2006, l-am refinantat prin 2008 si, in urma pierderii locului de munca si a unor probleme familiale, nu am mai reusit sa platesc. Banca a vandut creditul unei firme de recuperare, la care am platit putin, ultima plata fiind prin noiembrie 2009. De atunci nu am mai platit din cauza problemelor financiare. Primeam, aproape lunar, un "extras de cont" de la recuperatori, unde am constatat ca de la 30.000 lei, am acum vreo ...62.000 lei. In urma cu vreo 8 luni primesc o hartie deschisa de la un birou de executori de prin Bacau , mentionez ca eu locuiesc in jud. Alba, prin care imi spun ca in 48 ore vin sa ma execute. Nu a venit nimeni.
Azi ma trezesc cu niste domni recuperatori la fostul domiciliu. Am verificat pe portal.just si nu m-am gasit. Dat fiind ca ultima data am platit in noiembrie 2009 si creditul a fost luat doar cu buletinul si adeverinta salariu, fara giranti, nu am bunuri imobile si nici salariu, ce ar putea sa imi execute? Creditul nu s-a prescris de atunci? Cum sa ii primesc pe domnii recuperatori, daca nu am ce sa le dau?
Am primit o simpla foaie de hartie, nu stiu cat era de legala, fara plic sau citatie atasata, de la un cabinet al unei doamne executor. Deci era deschisa. Nu ar trebui sa ma regasesc pe portal.just la mine in judet?
Executare silita
romeo_sms
buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)