avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stampilarea foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stampilarea foaie de parcurs

Buna ziua, daca se poate, va rog sa ma lamureasca cineva legat de stampilarea foii de parcurs. Este obligatoriu stampilarea FP, daca ordinul de deplasare contine locatiile ? Am situatii in care se uita a se stampila sau sunt locuri unde nu se pun stampile(finate, trezorerii ,banci ) Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: OanaLH , utilizator 14:27, 5 Aprilie 2013
Conform normelor metodologice, in vederea exercitării dreptului de deducere a taxei orice persoană impozabilă trebuie să deţină documentele prevăzute de lege pentru deducerea taxei şi să întocmească foaia de parcurs care trebuie să conţină cel puţin următoarele informaţii: categoria de vehicul utilizat, scopul şi locul deplasării, kilometrii parcurşi, norma proprie de consum carburant pe kilometru parcurs.
Stampilarea foilor nu apare ca element obligatoriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere, platitoare tva a achizitionat autoturism in leasing financiar. MironaC MironaC Microintreprindere, platitoare TVA a achizitionat autoturism in leasing financiar (sub 3.500 kg si cu mai putin de 9 scaune) pentru agent vanzari. Care este ... (vezi toată discuția)
Foi parcurs cateldestept cateldestept Daca deducem 50% din cheltuielile auto (combustibili, piese schimb, taxe, impozite,etc) mai este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ordin deplasare Dumdum Dumdum Lucrez la o firma care implica deplasarea zilnica cu autoturismul firmei, masina are gps si poate fi scoasa foaie de parcurs , totusi si bombardat de ... (vezi toată discuția)