Augustin1 
	    	Utilizator

Augustin1 
	    	Utilizator	    

Augustin1 
	    	Utilizator

Augustin1 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eduardo99	                   

Buna ziua,
Dupa mai multi ani de judecata in care am fost parat pentru un dosar de dauna auto, eu impreuna cu alta persoana am ajuns sa fim executati silit ... (vezi toată discuția)
	                    eduardo99	                   

Buna ziua,
Dupa mai multi ani de judecata in care am fost parat pentru un dosar de dauna auto, eu impreuna cu alta persoana am ajuns sa fim executati silit ... (vezi toată discuția)

furgim	                   

Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)
	                    furgim	                   

Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)

Mircea SCALAT	                   

1-Intr-un proces sunt chemaţi mai mulţi cetăţeni, în mod individual ca Părâţi!
2-În cererea de chemare în judecată se dă drept capăt de cerere ... (vezi toată discuția)
	                    Mircea SCALAT	                   

1-Intr-un proces sunt chemaţi mai mulţi cetăţeni, în mod individual ca Părâţi!
2-În cererea de chemare în judecată se dă drept capăt de cerere ... (vezi toată discuția)