avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite ipotecare restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite ipotecare restante

Parintii mei au facut un credit ipotecar. de jumatate de an nu au mai platit ratele. Banca cred ca a vandut creditul, caci a primit o notificare de plata.
Care sunt urmatorii pasi in evolutia acestei probleme?
Noi, copiii, avem probleme daca nu se stinge datoria?
Ce putem face sa nu fim buni platnici in aceasta situatie?
(parintii sunt inca in viata, dar sunt pensionari, nu au cum sa plateasca, deci vor pierde casa)
60 mii e o suma mare, pt ce au imprumutat atata banet?
Ser poate vinde si daca are ipoteca. Cu conditia ca pretul de vanzare sa fie cel putin egal cu valoarea ipotecii. In acest caz banii merg spre banca, care isi radiaza ipoteca, si diferenta catre proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decesul imprumutatului unui credit bancar ipotecar, ce se intampla cu creditul Nonynel Nonynel Speta este urmatoarea: A decedat o persoana care avea de achitat un credit bancar de nevoi personale garantat cu o ipoteca asupra unui imobil apartinand ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Betea Betea Avem un credit ipotecar de 35000 euro la o banca pe un apartament cu 2 camere si alte doua credite mai mici la alte banci.Intre timp mi-am construit o casa ... (vezi toată discuția)
Act de donatie apartament catre minor aadriana aadriana Am o problema cu apartamentul.Am avut un credit de nevoi personale si la un moment dat nu am mai putut plati ratele.Sotul a decedat anul asta si urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)