am un crap de...zic doua kile..
nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor!
un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si cica-i tare delicios:frantic:
Condimente, legume , câteva felii de lămâie, un pahar cu vin alb , ulei și apă. In folie sau fara. Poti sa-i faci un sos din: lapte , făină , unt , sare piper (topești untul , adaugi făina , apoi laptele până când ai consistența aluatului de clătite). Poți pune și suc de lămâie.
Cind ceapa se caleste,fara sa o arzi,se pun 5-6 rosii taiate feliute subtiri,foi de dafin(1-2) cimbru si putin piper +sare.Cind acestea s-au calit bine,se pune pestele deasupra lor,si se apasa putin pentru a nu sta mult deasupra.....Tava sau cratita...se baga la cuptorul incins...
Pofta buna!;)
[Editat - purtati discutia asta pe privat, va rog]
mda...o brambureala de la toate....
o sa-l prajesc ...si mai vadem.....
mai am in congelator niste coaste de porc de la tara, intestine si ceva ficat..
Pai daca zici ca este " brambureala",prajeste pestele si gata.Fa-ti un mujdei de usturoi cu lamiie ( cremos)...si ai terminat cu bucatareala...:thumbup::tomato: