avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... retete pentru baieti
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

retete pentru baieti

am un crap de...zic doua kile..
nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor!
un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si cica-i tare delicios:frantic:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:40, 7 Aprilie 2013
Condimente, legume , câteva felii de lămâie, un pahar cu vin alb , ulei și apă. In folie sau fara. Poti sa-i faci un sos din: lapte , făină , unt , sare piper (topești untul , adaugi făina , apoi laptele până când ai consistența aluatului de clătite). Poți pune și suc de lămâie.

Cind ceapa se caleste,fara sa o arzi,se pun 5-6 rosii taiate feliute subtiri,foi de dafin(1-2) cimbru si putin piper +sare.Cind acestea s-au calit bine,se pune pestele deasupra lor,si se apasa putin pentru a nu sta mult deasupra.....Tava sau cratita...se baga la cuptorul incins...
Pofta buna!;)

[Editat - purtati discutia asta pe privat, va rog]
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Admin, administrator
mda...o brambureala de la toate....
o sa-l prajesc ...si mai vadem.....
mai am in congelator niste coaste de porc de la tara, intestine si ceva ficat..
Atunci, fa-i un mujdei sanatos!
Pofta mare!
Pai daca zici ca este " brambureala",prajeste pestele si gata.Fa-ti un mujdei de usturoi cu lamiie ( cremos)...si ai terminat cu bucatareala...:thumbup::tomato:

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Intamplari... in versuri Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ma plimbam aseara cu Georgeta, Pedaland in tandem, la sosea, Incercam sa tot vorbesc cu ea, Bateam saua dar pricepea... bicicleta. (vezi toată discuția)
Funny ! propozitii din cuvinte care incep cu aceeasi litera actb actb Am gasit o chestie super tare si m-am gandit sa deschid un topic de genul asta. Eu spun o propozitie si dau litera cu care va fi urmatoarea. Incep eu cu ceva ... (vezi toată discuția)