avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Calatorie in Canada - procedura viza
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Calatorie in Canada - procedura viza

Buna ziua,asi avea nevoie de o informatie.Sunt cetatean maghiar si sunt rezident in Germania,in luna iulie fiul meu se casatoreste in Canada si am inteles ca ptr a putea calatorii in Canada trebuie sa anunt la ambasada.Imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: RODICASZANTO , utilizator 21:06, 6 Aprilie 2013
Ca si cetatean maghiar aveti dreptul de a vizita Sua si Canada prin Visa Waiver fara viza, insa nu aveti drept de munca.
Va multumesc ptr raspuns dar eu nu doresc sa raman in Canada,merg doar la nunta fiului meu.Vroiam doar sa stiu cum trebuie sa procedez ptr ca am inteles ca trebuie sa anunt autoritatile canadeze de intentia mea de a merge in Canada
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
RODICASZANTO, utilizator
In cazul Canadei, cetatenii maghiari nu au nevoie de a obtine o viza si nici sa anunte sosirea inainte (SUA are ESTA). Aveti nevoie de pasaport valabil maghiar si bilet de intoarcere.
Incercati sa luati legatura cu Ambasada Canadei din Germania ... ei va pot spune mai exact ce aveti de facut
[ link extern ]
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date despre calatorie in australia TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate ... (vezi toată discuția)
Intrare in sua cu pasaport maghiar raluca1979 raluca1979 Buna ziua.Daca se poate, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: o persoana care are 2 refuzuri de viza de la Ambasada Sua din Romania are nevoie de viza la ... (vezi toată discuția)
Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)