Buna ziua,
Am si eu o intrebare;
Ce masuri poate lua angajatorul inpotriva mea in urmatoarea situatie:
-mi-am depus demisia din functia de director comercial incepand cu data de 26.03.2013 fara preaviz in conformitate cu articolul 81 alin.8 din Codul Muncii (neplata drepturilor salariale de peste 3 luni),
Administratorul special al societatii (societatea este in reorganizare ) mi-a spus ca trebuie sa stau sa invat noii angajati in ceea ce priveste activitatea in departamentul condus de mine si totodata mi-a scris pe demisie ca trebuie sa respect perioada de preaviz (20 zile conform CIM)
Am acceptat acest lucru,am ramas inca doua saptamani timp in care administratorul a avut un comportament mizerabil fata de mine adresandu-mi injuirii si facandu-ma incapabila si proasta ,motiv pentru care am decis ca incepand de luni,08.04.2013,sa nu ma mai prezint la servici.
Am anuntat le departamentul RU ca din data de 08.04.2013 activitatea mea inceteaza dar as vrea sa stiu daca ma poate obliga in vreun fel sa revin la servici avand in vedere ca motivul demisiei mele este nerespectarea obligatiilor contractuale cu privire la plata salariilor.
Va rog un sfat.
Multumesc.
Nu este cazul sa facem ironii sau sa ne luam la misto pe acest Forum ... daca vreti sa continuam o discutie bine, daca nu ii punem capat si fara a ne lua peste picior.
Nu asta este intentia mea binenteles, fiecare ne spunem parerea incercand in final a ajuta cu acestea persoanele interesate .
Scuze daca am depasit masura cumva .
Aveti tot respectul meu pt. activitatea pe care o faceti .