avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pot pleca cu pasaport expirat din iordania in romania?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pot pleca cu pasaport expirat din iordania in romania?

buna as vrea sa aflu mai mult despre intrarea in tara cu pasaport expirat din iordania nu pt ca mi-e greu sa ma duc la ambasada sa il innoiesc ci pt ca domnii de aici au facut asa un program la ambasada numai cu programari si fiind multe cereri mie imi vine randul undeva peste 2 luni pt a-mi depune actele si vreo o luna jumate pana imi vine pasaportul,deci 3 luni jumate, Iar titlul acela de calatorie valabil 30 de zile la fel trebuie programare care nu este nici aceea prea curand intrebarea mea :Ce as putea intampina daca plec cu pasaportul expirat? daca stie cineva
:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 12:53, 7 Aprilie 2013
nu cred ca puteti parasi Iordania..(depinde de vigilenta celor de la vama Iordaniana) .... ca in momentul in care ajungeti in Romania folositi cartea de identitate ... riscati eventual o amenda ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie minori Magdolna25 Magdolna25 Buna ziua, doresc titlu de calatorie minor, deoarece pt pasaport trebuie programare ( iar momentan se fac peste doua luni programari si poate dura inca una, ... (vezi toată discuția)
Pot intra in tara cu bebe de 5 luni fara titlu de călătorie? Alinad.29 Alinad.29 Buna ziua am o intrebare pot iesi cu copilul din germania ca sa plec in romania fara titlu de călătorie? Cei de la ambasadă miau facut programare pentru ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)