avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot intra in tara cu bebe de 5 luni fara titlu de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot intra in tara cu bebe de 5 luni fara titlu de călătorie?

Buna ziua am o intrebare pot iesi cu copilul din germania ca sa plec in romania fara titlu de călătorie? Cei de la ambasadă miau facut programare pentru luna viitoare pe 29 si eu in 2 saptamani luna asta trebuie sa plec .Intrebarea mea este daca ma lasa sa intru cu bebe de 5 luni jumate in romania?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:13, 7 Mai 2018
Bună ziua,

Nu vă gândiți că ați putea călători cu bebelușul fără titlul de călătorie, n-aveți cum să ajungeți cu el până la frontiera noastră. Nici n-o să ieșiți din Germania.
Sigur, sigur pentru titlu v-au făcut programare, nu pentru pașaport?
Da miau facut pentru titlu de călătorie dar am aflat ca pot merge si fara programare doar ca astept mai mult ...Multumesc oricum o zi frumoasa
Principial vorbind, unui cetatean roman nu ii poate fi interzis accesul in Romania, indiferent daca are sau nu acte doveditoare ale identitatii. Deci problema nu este ca autoritatile romane nu v-ar lasa sa intrati cu el in Romania, ci daca va lasa nemtii sau ungurii sa treceti granita in Romania.
Asa este ...o sa rezolv pentru titlul de călătorie cat de curând...Multumesc de ajutor
Alinad.29 a scris:
o sa rezolv pentru titlul de călătorie cat de curând

Să țineți cont de faptul că e valabil doar 30 de zile de la data la care îl obțineți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în curând călătorim cu bebe din germania către ... Melysasidi Melysasidi Bună ziua, în curând călătorim cu bebe din Germania către România fără tată.Bebelușul meu are cetățenie germană eu și tatăl cetățenia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare . dacă am născut in germania și ... Andreeadmnic Andreeadmnic Buna ziua am o întrebare . Dacă am Născut in Germania și vreau sa plec cu avionul in România cu bebele si cu soțul este de ajuns sa prezint doar actul ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)