avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca am lucrat fara contract de munca cum recuperez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca am lucrat fara contract de munca cum recuperez salarile restante?

din luna ian lucrez la o fabrica fara contract de munca si nu am primit decat o parte din bani.cum pot sa recuperez salariile restante daca nu am contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 7 Aprilie 2013
Pentru munca la negru va fi foarte greu de recuperat salariul ... mai intai trebuie sa se dovedeasca in instanta ca ati lucrat acolo fara a se incheia un c.i.m. , conform art.16 C.mun.

De asemenea, pentru ca nu v-a incheiat c.i.m. puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca birloiunicoleta birloiunicoleta Lucrez la o firma de o perioada mai mare de timp aprox 1 an, si doresc sa imi faca contract de munca. Intrebarea mea este daca se poate face contractul si ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la un patron care nu a facut contrat de munca? Novac_Daniel Novac_Daniel Situatia sta in felul urmator am lucrat la un patorn din data de 16 apr pana pe 5 mai am fost si barman si mai multe. Ni s-a spus ca ne fac contracte le-am dat ... (vezi toată discuția)
Munca la negru Mihai Rusu 82 Mihai Rusu 82 Am descoperit ca la locul de munca nu aveam contract individual de munca, lucram la negru cine stie de cand. Ce pasi trebuiesc urmati pentru a-mi recupera ... (vezi toată discuția)