Buna ziua,
As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie,si de la cine ar trebuie sa procur in cazul meu: mobila din bucatarie,nu imi permite sa trec cu evacuarea de la hota,afara,prin bucatarie,asa cum am vazut mai peste tot. Tin sa precizez ca peretele unde am mobila este comun cu casa scarii si stau la ultimul etaj. De aceea singura solutie era sa dau o gaura prin perete pana pe scara si alta in dreptul geamului de pe scara,iar acestea doua venind conectate cu un burlan special. Gaurile sunt in diametru aproximativ 5-6cm,nu am taiat nicio armatura,lungimea burlanului este ~1m,si doresc sa il maschez ca sa nu arate urat. Problema mea este ca toti vecinii au fost de acord,ba chiar cei de sub mine au preluat ideea, ei la fel avand hota in cutie dar nu stiau cum sa o puna, dar un singur vecin,de pe etaj cu mine,m'a amenintat ca imi va taia burlanul,ca il deranjeaza. Burlanul este foarte sus,nu se ajunge la el decat cu scara,deci nu va deranja,spun eu. Astept cu nerabdare un raspuns,caci sunt disperata si daca e ceva ilegal in chestia asta,eu vreau sa o rezolv. :sorry:
Cel mai recent răspuns:
Laryssa89 , utilizator
14:13, 8 Aprilie 2013