avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obligare adolescenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obligare adolescenta

buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca poate fi obligata o fata (peste 3luni 14ani)sa efectueze un control ginecologic (la solicitarea tatalui) la medicul legist in scopul stabilirii virginitatii, impotriva vointei ei .fata a fost la un medic ginecolog( femeie )dar aceasta a refuzat motivand ca nu se implica in conflicte de familie.Protectia copilului poate interveni?Aceasta dorinta a tatalui poate aparea si peste o luna sa zicem...
va multumesc tuturor pentru rapunsuri.fata a fost initial de acord safievazuta de o femeie medic numai ca sa scape de situatie.dar medicii legisti sunt de obicei barbati iar consultul acesta il refuza
De la un consult normal la medic la un consult la medicul legist e deja exagerat! Jenant parintele ala, pacat de fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama fara stirea ei zulufei zulufei din cauza unui buletin pierdut , o cunostinta de-a mea s-a trezit cu politia si protectia copilului la usa,spunindu-i ca in luna ianuarie 2012 ar fi ... (vezi toată discuția)
Bună seara! - decădere din drepturi tata AlexandraNichitean AlexandraNichitean Am un copil de 10 luni, recunoscut de tată, doar la ambiție pentru a mă șicana pe mine .. însă nu are nici o legătură cu noi, cu copilul mai exact.. ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. am 2 fetite, cea mare are 12 ani iar cea mica ... Ana Pintilie Ana Pintilie Bună dimineața. Am 2 fetite, cea mare are 12 ani iar cea mica 5 ani. În urma divorțului, custodie comuna fiind, s a stabilit domiciliul copiilor la ... (vezi toată discuția)