avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cerere inregistrare OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cerere inregistrare OSIM

Buna ziua, am o mare problema, am la dispozitie 45 de min ca sa dau o solutie la urmatoarea problema: o societate comerciala a facut o cerere de inregistrare Osim *( care a fost admisa) cu denumirea X , trebuie remarcat faptul ca societatea are ca obiect de activitate :club. Ulterior, s-a infiintat o societate comerciala cu aceasi denumire dar care are ca obiect de activitate:restaurant. e clar ca se creaza confuzie. Cine e de vina pt situatia asta? Ce ar mai putea face cea de-a doua societate care s-a infiintat ulterior?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mitran , Consilier juridic 10:15, 9 Aprilie 2013
Buna ziua.

In mod normal codurile difera, adica club si restaurant difera. Puteti face opozitie la OSIM impotriva primei firme, dar nu cred ca nu va va ajuta. O alternativa ar fi schimbarea demunirii societatii dumneavostra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca o societate comerciala sa aiba mai multe domeni de activitate? Mai exact S.C. ABC.S.R.L. sa reprezinte un lant hotelier, un club de noapte si ... (vezi toată discuția)
Este posibil ? stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca mai multe societati comerciale cu denumiri diferite si domeni de activitate ce nu au nimic in comun una cu cealalta sa poarte un singur brand ... (vezi toată discuția)
Utilizarea ilegalã a unei mãrci IreneP IreneP Buna ziua.In aceeasi localitate,pe aceeasi activitate,a aparut un hotel a carui nume difera doar cu o litera de al meu.Cand am discutat,ne-a blocat eliberarea ... (vezi toată discuția)