Buna ziua,
Am si eu nevoie de cateva informatii ,intucat nu am unde sa ma adresez ,tocmai de aceea am apelat la acest site.
In 2009 am facut un credit de nevoi personale in val de 3790 euro ,am achitat fiecare rata adica 100 euro pana in 2011 cand am intraziat 3 luni pt ca ramasesem fara servici .Am inceput sa platesc ratele dupa 4 luni insa de fapt eu plateam nu rata in sine ,ci penalitatile si majorarile la penalitati care erau destul de mari.
Am fost sunata si amenintata faptul ca,daca nu platesc penalitatile ma vor da la o firma de recuperare .In acea vreme aveam penalitati in val de 500 euro ,foarte mari ,apoi desi eu plateam in fiecare luna ajunsesem la 1000 euro .
Am fost sunata de f /firma de recuperare ,ma preluase ei si imi venise o instiintare acasa ca am de plata 3770 euro,adica plateam creditul de la inceput.Desi eu din credit platisem 1400 euro .Am convenit cu ei sa platesc 100 euro pe luna pt ca nu imi permit mai mult ,au fost de acord insa mereu ma streseaza cu tel sa platesc mai mult.Nu au vrut sa-mi faca un scadentar si mai mult ,desi eu imi tin o evidenta a tuturor chitantelor ,ei nu au aceiasi suma ca mine.Mai vreau sa precizez un aspect,am fost la ei si am cerut sa-mi spuna si mie cu ce suma au vandut cei d ela unicredit creditul meu si nu au fost de acord.
Intrebarea mea este urmat: daca au cumparat acest credit de la banca unicredit ,nu ar fi normal ca ei sa-ti demonstreze ca,au cump.creditul cu x suma si sa-ti arate de ce -a ajuns la aceiasi suma.
Adica eu cei 1400 euro sa inteleg ca i-am platit degeaba ?
Ajutat-ma va rog ce trebuie sa fac pt ca am muncit si eu pt acei bani si ca sa platesc creditul din nou ,este foarte dureros ,mai ales in aceste timpuri grele.
Cel mai recent răspuns:
violetaanna , utilizator
15:04, 9 Aprilie 2013