avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv exista, eu nu sunt membru de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv exista, eu nu sunt membru de sindicat

Buna ziua. Am o noua intrebare: prevederile CCM la nivel de ramura se aplica si celor care nu sunt membri in nici un sindicat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: narteaandrei , utilizator 11:00, 14 Aprilie 2013
Prevederile CCM la nivel de ramura sunt aplicabile tuturor salariatilor firmelor care au aderat la respectivul CCM, indiferent de apartenenta la un sindicat sau nu.
Despre ce ramura este vorba ? ... mai nou , dupa Legea nr.62/2011, ccm este aplicabil numai partilor semnatare ....
media
Contractul Colectiv de Muncă la nivelul Ramurii Mass-Media (CCM) nr. 993/11/08.05.2006 este valabil până la data de 14.01.2014.

Clauzele Contractului Colectiv de Muncă la Nivel de Ramură Mass-Media produc efecte după pentru toţi salariaţii încadraţi în unităţile mass-media pentru care s-a încheiat contract individual de muncă, indiferent de forma de capital social al unităţilor (de stat, public sau privat, român sau străin/mixt) şi indiferent de data angajării.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv la nivel de ramura bubu.g bubu.g Buna ziua, In situatia in care la nivel de angajator nu este incheiat ccm, mai sunt valabile prevederile ccm, la nivel de ramura in cazul meu ramura industrie ... (vezi toată discuția)
Prevederea mai favorabila salariatului robertsega32 robertsega32 Ma poate ajuta cineva cu o speta privind acordarea sporului de vechime sau cu privire la aplicarea prevederii mai favorabile salariatului? la noi in unitate, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura mirela onea mirela onea Buna ziua As dori sa intreb daca exista obligativitatea sa respectam (ca firma) contractul colectiv la nivel de ramura, daca nu suntem afiliati la nici un ... (vezi toată discuția)