avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reclamatie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reclamatie

Buna!Vreau sa depun o reclamatie la posta ,deoarece nici un fel de mandat,scrisoare,alocatii nu ne aduc postasii .alti din bloc, locatarii o primesc dar noi nu.asa e din anul trecut dar am crezut ca e o greseala si o voi primi pana la urma ,dar nu am primit-o.Din aceasta cauza vreau sa depun reclamatie la posta din cartier sau centrala?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 16:17, 25 Februarie 2009
In principiu ar trebui sa se rezolve cu o reclamatie adresata dirigintei de la posta de cartier.
aveti posibilitatea sa reclamati on line pe site-ul OPC si se dau si cateva numere de telefon.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre legea asociatiilor de proprietari krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa-mi spuneti si mie, ce pot face in situatia in care am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Teapa data de magazin on-line davidescucostel davidescucostel Buna seara , Am fost pacalit de catre un site on-line care ofera produse \\" reduse , la promotie .... etc \\" in felul urmator : - am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un poștaș care își însușește coletele mele Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)