avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... valabilitate certificat fiscal firma din Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

valabilitate certificat fiscal firma din Germania

Stie cineva care este valabilitatea unui certificat fiscal emis de o administratie financiara din Germania pentru o firma de acolo. Dar care sunt perioadele la care trebuie achitate impozitele de catre firma din Germania? Adica daca solicit un certificat din care sa rezulte ca toate taxele si impozitele unei firme din germania sunt achitate la zi la ce data vor fi considerate platite acele impozite??

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal ContSters4579 ContSters4579 ...as dori sa va dati cu parerea in legatura cu valabilitatea certificatului fiscal emis in vederea instrainarii unui imobil...codul fiscal precizeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale asociatie de proprietari presedinte_ap presedinte_ap Asociatia pe care o reprezint, in calitate de presedinte nou ales, figureaza ca n-a depus declaratiile fiscale din 2008. Conform contractului cu firma de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto, certificat fiscal razvan1193 razvan1193 Buna seara, am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri! De curand am achizitionat o masina adusa din Germania in luna septembrie! Persoana care a adus masina ... (vezi toată discuția)